Postup: Višně umyjeme, odstraníme stopky a vypeckujeme. Dáme do většího hrnce a vaříme... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji a másle zpěníme cibulku a... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...